Rakennus Pietu
remontoi sisällä ja ulkona

Kaikki remontit Ivalon alueella ammattitaidolla

Rakennus Pietu tekee ammattitaidolla kodin ja toimitilojen monenlaiset remontit ja saneeraustyöt. Teemme sekä pieniä että suurempia remontteja sisätiloissa. Meiltä onnistuvat myös kattotyöt ja muut ulkopintojen remontit.

 

Asiakas saa meiltä sitovan arvion remontin hinnasta ja aikataulusta. Tarvittaessa tulemme tekemään arviokäynnin asiakkaan luona. Kaikki remontit teemme yhtä huolellisesti ja asiakkaiden toiveiden mukaan.

 

Remontti kannattaa antaa kokeneen ammattilaisen tehtäväksi. Silloin työt valmistuvat ajallaan ja työnjälki on laadukasta. Useimmat remontit toteutamme avaimet käteen -periaatteella. Kauttamme asiakas saa myös sähkö- ja putkityöt. Teemme myös tarvittavat purkutyöt ja hoidamme loppusiivouksen. Tarvittaessa hankimme myös materiaalit kuten maalit, laatat ja kalusteet asiakkaan puolesta.

Ota yhteyttä

Keittiöremontit

Teemme keittiöremontit alusta loppuun. Tarvittaessa puramme vanhan keittiön ja asennamme uuden. Meiltä hoituvat myös laatoitus- ja maalaustyöt. Luotettavat yhteistyökumppanimme hoitavat tarvittaessa sähkö- ja putkityöt, jolloin asiakas saa kaikki keittiöremontissa tarvittavan työn samasta paikasta.

Kylpyhuone- ja saunaremontit

Teemme märkätilojen remontteja vuosien kokemuksella. Teemme purkutyöt, tasoitustyöt ja vesieristystyöt huolellisesti. Teemme myös laatoitustyöt ja kalusteiden asennukset ammattitaidolla. Kauttamme hoituvat myös sähkö- ja putkityöt. Meiltä asiakas saa remontin alusta loppuun.

Pintaremontit ja lattioiden asennus

Teemme kaikkien tilojen pintaremontit ammattitaidolla. Meiltä onnistuu maalaus-, laatoitus ja tapetointityöt nopeasti sovitussa aikataulussa. Asennamme myös lattiat eri materiaaleista kuten parkettilattiat ja laminaattilattiat. Asennamme myös kalusteet kuten kaapit ja hyllyt.

Kattotyöt

Korjaamme vanhan kattosi ammattitaidolla. Ehjä katto on talosi paras suoja. Korjaamme niin tiilikatot, peltikatot kuin huopakatotkin. Tarvittaessa korjaamme myös katon alusrakenteet.

Muuraustyöt

Asennamme valmistakat uudis- ja remonttikohteisiin. Teemme myös takkaluukkujen asennukset sekä piippujen ja seinien muuraukset ammattitaidolla.

Kotitalousvähennys

Muistathan, että yksityishenkilö voi saada kotona tai vapaa-ajan asunnollaan teettämästään remontointityöstä kotitalousvähennystä. Lue lisää Verohallinnon sivuilta tai kysy meiltä lisää.

Ota yhteyttä, kun tarvitset ammattitaitoista remonttimiestä puh. 040 517 4665